11 Ocak, 2009

Arım Balım Peteğim'de Olay

Star Tv'de yayınlanan ve sunuculuğu Petek Dinçöz'ün yaptığı Arım Balım Peteğim programında tokatlama olayı yaşandı. Programa katılan ve insanlara şifa dağıttığını öne süren Sina isimli bir kadın kendisini şarlatanlıkla suçlayan ünlü psikolog Alanur Özalp’e canlı yayında tokat attı.

Canlı yayın sırasında elinde şifa olduğunu ve eliyle insanlara şifa dağıttığını iddia eden Sina adlı kadına sinirlenen ve kendisine Özalp, “Böyle şeylere kesinlikle inanmıyorum. Bunlar şarlatanlık” diyerek tepki gösteren psikolog Alanur Özalp saldırıya uğradı. Stüdyoda bulunanların şaşkın bakışları arasında Özalp'ın üzerine yürüyen şifacı psikoloğu tokatladı. Olay sonrasında sakinliği koruyan ve programdaki şifacı konuğu bir hasta olarak kabul ettiğini söyleyen psikolog Özalp şunları söyledi: “Ben onu bir hasta olarak gördüm. Bu yüzden tepki göstermedim”

Programa konuk olan seyircilerden büyük tepki gören Sina isimli kadın yuhalandı. Programın sunucusu Petek Dinçöz'de çok üzgün olduğunu belirterek, sakinliğini koruyan psikoloğa teşekkür etti ve kendisini bir doktor gibi davranması nedeniyle kutlayarak şunları söyledi: "Alanur Hanım çok sakin ve tam bir doktor gibi davrandı. Çok asil bir duruş sergiledi ve büyük sabır gösterdi.”

2 yorum:

  1. Dikkat.

    Eger acil kredi ihtiyaciniz var mi? Ben konut kredisi 9,000.000 TL tarım için bir traktör satın almanız gerekir? Yatirim kredisi? Yapi kredi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Isletme kredisi? daha fazla bilgi için (vandamariana111@gmail.com) (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) ileri e-posta..

    Ilginiz için tesekkürler..

    Bayan Vanda Mariana.

    YanıtlaSil
  2. Kisisel is için kredi ihtiyacim var mi? Sizin kredi transferi belge için xavigeradloanfirm@yahoo.com: evet bu e-posta Aiicco sigorta

    yatirim plc irtibata geçerseniz. biz ilgi kaydini,% 3 faiz orani ile bu e-kredi vermek: xavigeradloanfirm@yahoo.com simdi.

    Tam adi: :............................
    Mense ülke: :.......................
    kosulu: :................................
    milliyet:.................................
    Ev / Ofis Adresi: :.................
    Kredi Miktari Gerekli: :.......
    Kredinin Süresi: :.................
    Mobil Numara: :...................
    Faks: :.....................................
    Aylik Gelir: :.........................
    Meslek / Meslegi: :.................
    yil: :.......................................
    Cinsiyet:..................................
    Devlet Maritain:....................

    SR GERAD JUDE

    YanıtlaSil