11 Ocak, 2009

Fahriye Evcen Özcan Deniz'den ayrıldı

Yaprak Dökümü dizisinin Necla karakteri Fahriye Evcen bir süredir beraber olduğu Özcan Deniz'den ayrıldı. Aslen Almanya doğumlu olan ve bu ülkede eğitim gören Fahriye Evcen'in ailesi Almanya'da yaşıyor. Almanya'daki Evcen ailesi bir süre önce kızlarını ziyaret etmek için Türkiye'ye geldi. Türkiye'ye gelen ailesine bir yemek veren güzel oyuncu, yemekte bulunmayan ve yoğun işlerini neden gösteren Özcan Deniz'e çok içerledi.

Özcan Deniz'in aile yemeğine katılmayışının ardından ünlü sanatçıdan ayrılma kararı alan Fahriye Evcen'in bundan sonra Deniz'le tekrar biraraya gelip gelmeyeceği merak konusu. Ünlü ikili bir süredir mutlu bir çift tablosu çiziyor ve gelecekteki mutlu bir beraberlik için ümit veriyorlardı. Günaydın gazetesinin haberine göre Fahriye Evcen - Özcan Deniz aşkı üç hafta önce bitti ve ikili o tarihten beri görüşmüyor.

1 yorum:

  1. Kisisel is için kredi ihtiyacim var mi? Sizin kredi transferi belge için xavigeradloanfirm@yahoo.com: evet bu e-posta Aiicco sigorta

    yatirim plc irtibata geçerseniz. biz ilgi kaydini,% 3 faiz orani ile bu e-kredi vermek: xavigeradloanfirm@yahoo.com simdi.

    Tam adi: :............................
    Mense ülke: :.......................
    kosulu: :................................
    milliyet:.................................
    Ev / Ofis Adresi: :.................
    Kredi Miktari Gerekli: :.......
    Kredinin Süresi: :.................
    Mobil Numara: :...................
    Faks: :.....................................
    Aylik Gelir: :.........................
    Meslek / Meslegi: :.................
    yil: :.......................................
    Cinsiyet:..................................
    Devlet Maritain:....................

    SR GERAD JUDE

    YanıtlaSil